UW (T)HUIS NAAR WENS! ZOWEL HOUTSKELETBOUW ALS TRADITIONEEL GEBOUWD

Chaletbouw

Chaletbouw van Kramer’s Bouwbedrijf is kiezen voor hoogwaardige  chaletbouw op basis van houtskeletbouw. Wij bieden u de mogelijkheid om uw nieuwe “chalethuis” geheel naar eigen wens te ontwerpen. Uw vrije tijd is een kostbaar bezit. Als u lekker een weekendje weg bent, wilt u niets aan woongenot inleveren. Sterker nog, wellicht wilt u dan juist nog meer luxe ervaren! Vandaar wilt u dat uw vakantieverblijf kwalitatief minstens zo goed is als thuis. Een (standaard) chalet biedt u dit woongenot niet, u wilt meer….

Luxe is de standaard…

chaletbouw is chalethuis van Kramer's Bouwbedrijf B.V.

U voelt u snel thuis in uw tweede woning van Chalethuis. U geniet van uw comfortabele leefomgeving, hier kunt u zorgeloos ontspannen. Geen krakerige kille standaard caravan maar een degelijke tweede woning volledig naar wens!

Bij Chalethuis spreken we dan liever ook niet over een chalet maar over een (tweede) woning in de vorm van een chalet. Een woning die op alle manieren volledig naar uw wens en smaak is samengesteld. Op de wijze waarop dit bij Chalethuis kan, kan dit nergens anders!

Chalethuis is gespecialiseerd in het bouwen van luxe chalets. Wij bouwen onze chalets exact hetzelfde als een woning. Chaletbouw op basis van houtskeletbouw is Chalethuis Door onze unieke bouwwijze zijn wij niet gebonden aan maximale afmetingen die in het kader van het transport van belang zijn. Wij kunnen iedere gewenste verschijningsvorm en indeling realiseren. Naast de vorm heeft u ook de volledige vrijheid in materiaalkeuze. Wat denkt u bijvoorbeeld van hardhouten gevels? Of niet van die plastic neppannen maar echte dakpannen, alles is mogelijk! Laat uw fantasie de vrije loop en bespreek uw wensen met ons!

Bij het sanitair en de keuken bieden we u deze zelfde keuzevrijheid. We laten u niet kiezen tussen een paar standaard kleuren keukenkastjes. Als u een woning koopt wilt u toch ook zelf uw eigen keuken uitkiezen? Een Italiaans fornuis of zelfs een kookeiland? Het kan! Zo kiest u ook uw sanitair, kranen, tegels, etc.

Centrale verwarming, vloerverwarming, zonnepanelen, warmtepomp, airco of een elektrisch zonnescherm? Ook hier geldt: als het thuis kan dan kan het in een Chalethuis zeker!

Chalethuis Nederland is chaletbouw dat staat als een huis!