UW (T)HUIS NAAR WENS! ZOWEL HOUTSKELETBOUW ALS TRADITIONEEL GEBOUWD

Garanties

Kramer’s keiharde garantie’s;

De bouw houdt voor ons niet op na de oplevering. Onze service en garantie zijn juist een onderscheidende factor in de markt. Wij willen dat onze klanten tevreden zijn en blijven. De jarenlange goede mond op mondreclame heeft ons doen uitgroeien tot waar we nu staan. Heel bewust investeren we daarom liever in goede service dan in dure reclameuitingen.

Bij de selectie van een aannemer is naast de prijs, kwaliteit en service van belang welke zekerheden u als consument heeft. In sommige gevallen stelt de bank vereisten aan deze zekerheden. De onderstaande lijst geeft onze lidmaatschappen en certificeringen weer. Dit zijn voor u als klant behoorlijk wat zekerheden.

 

woningborg_groep
Aangesloten bij de Woningborg Groep

Al meer dan 30 jaar verstrekker van waarborgcertificaten aan kopers van nieuwe woningen. Maar Woningborg is meer dan certificering alleen. Ze geven ook technische, financiële en juridische adviezen op het gebied van woningbouw. Dat onderscheidt ze in de markt en biedt een duidelijke meerwaarde voor zowel bouwondernemingen als kopers.

 
Aangesloten bij de Vereniging van Houtskeletbouwers;

Het “Kwaliteitscertificaat VHSB voor het bouwen van houtskeletbouw”. Dit alles opdat de eigenaar van een houtskeletbouwwoning of –gebouw, van alle door VHSB-leden geleverde HSB-producten een goede kwaliteit kan verwachten.

Garantie; Kramer's Bouwbedrijf levert onder KOMO
Levering onder KOMO;

KOMO is een collectief keurmerk. KOMO garantie staat voor onbetwiste kwaliteit. Gebruik van KOMO-gecertificeerde producten en processen verhoogt de efficiency in het bouwproces en verlaagt de faalkosten.

 Garantie; Kramer's Bouwbedrijf is FSC gecertifiseerd
FSC Gecertificeerd bedrijf;

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de sociale, ecologische en economische aspecten die bij bosbeheer horen. FSC heeft dit op een transparante wijze geregeld. Mede hierdoor wordt FSC gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties. FSC; de garantie van verantwoord materiaalgebruik.

Kramer's Bouwbedrijf is PEFC gecertifiseerd
PEFC Gecertificeerd bedrijf;

PEFC, Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes, is een wereldwijd non-profit, onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Het uiteindelijke doel van PEFC is dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier worden beheerd.

 Kramer's Bouwbedrijf is VCA** gecertifiseerd
VCA** Gecertificeerd bedrijf

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers

(VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu).

 Kramer's Bouwbedrijf is een erkend Fundeon leerbedrijf
Erkend Fundeon leerbedrijf.

Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat er de komende jaren ook goed geschoolde vaklieden binnen de bouwsector blijven.

Kramer's Bouwbedrijf is partner van Meer Met Minder energie
Meer Met Minder energie;

Door energie te besparen, kunt u flink wat geld besparen op uw energierekening. Belangrijk, want energie wordt alleen maar duurder. Bovendien is wonen in een energiezuinig huis erg comfortabel én gezonder. Want energiebesparende maatregelen, zoals het aanbrengen van isolatie, zorgen dat vocht en tocht verleden tijd worden. In de zomer zorgt een goed geïsoleerde woning bovendien voor een aangename temperatuur en wordt het binnen niet te warm. De geluidsoverlast vermindert ook nog eens. En dat woont een stuk prettiger. Natuurlijk is het wel belangrijk dat uw goed geïsoleerde huis ook goed geventileerd wordt. Anders ontstaan alsnog vochtproblemen en schadelijke stoffen, wat tot gezondheidsklachten kan leiden.

 

Met Kramer’s Bouwbedrijf B.V. heeft u de garantie van veilig, verantwoord en duurzaam bouwen.