UW (T)HUIS NAAR WENS! ZOWEL HOUTSKELETBOUW ALS TRADITIONEEL GEBOUWD

Riante houtskeletbouw woning met veel kunststof

Ook in Sneek is Kramer’s Bouwbedrijf Friesland momenteel druk bezig met de realisatie van een prachtige riante woning met veel kunststof.

Kunststof

Door de twee rechte woonlagen is er ook op de verdieping een zee aan ruimte. De woning wordt voorzien van zowel kunststof kozijnen als regengoten. Verder wordt er voor de buitenafwerking ook veel gebruik gemaakt van kunststof. Zo ontstaat er een fraaie woning die in de toekomst zeer weinig onderhoud vergt. Hierdoor hou je dus veel tijd over voor de leuke dingen in het leven!

Prijzen

Veel mensen denken nog steeds dat het gebruik van van kunststof kozijnen, goten en aftimmering veel duurder is dan het gebruik van hout.

Hierbij wordt vaak vergeten dat houten kozijnen eens in de 3 jaar onderhoud behoeven in de vorm van een nieuwe verf of laklaag.

Dit is met kunststof natuurlijk niet het geval. Eens per jaar even afnemen, en uw kunststof kozijnen en goten zien er weer gelikt uit!

De kosten voor kunststof zijn dan bij de nieuwbouw wel wat hoger, maar deze kosten worden in een paar jaar dubbel en dwars terugverdiend.

Houtskeletbouw en kunststof gaan prima samen!