Onderhoud, renovatie en herstel

Door tijdig onderhoud en renovatie toe te passen kunt u uzelf veel geld besparen! natuurlijk is ieder bouwwerk onderhevig aan weersinvloeden en gebruikers schade. Na verloop van tijd zal iedere woning, zorginstelling, school, kantoor, fabriekshal, winkelpand en horecagelegenheid toe zijn aan het nodige onderhoud.

Bij het onderhoud kunt u bijvoorbeeld denken aan het vervangen van houten gevelbetimmering voor hoogwaardig kunststof, of het vervangen van een binnen of buitendeur door een nieuw exemplaar.

Is uw pand dusdanig verouderd, en voldoet deze niet meer aan de hedendaagse eisen, dan kun u er ook voor kiezen uw woning of bedrijfspand grondig te laten renoveren. Het grote voordeel van een renovatie is dat uw pand er weer jaren goed voor staat, en dat de kosten ten opzichte van nieuwbouw aanzienlijk lager zullen liggen.

Heeft u vragen over onderhoud en renovatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een eveneens vrijblijvend oriënterend gesprek bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Doordat wij al onze houtconstructies in ons eigen werkplaats vervaardigen hebben weersinvloeden zo goed als geen invloed op ons gehele bouwproces. In de meeste gevallen wordt de geleverde houtconstructie in één dag geplaatst, waarna het geheel op de bouwplaats netjes wordt afgewerkt. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een kap op de garage, het aanbouwen van een mooie serre of het plaatsen van een hoogwaardige dakkapel. Bij het uitkiezen van de buitenkozijnen, deuren en ramen kunt u kiezen uit verschillende soorten kunststof of hout.

Onderhoud

Onderhoudswerkzaamheden verzorgen wij voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers in de regio Noord Nederland.

Particulieren

Voorkom achterstallig onderhoud en hoge restauratiekosten. Het belang van onderhoud aan uw woning wordt voor veel mensen pas duidelijk wanneer het te laat is. Houtrot, waterdoorslag in muren en andere problemen steken de kop op. renovatie of restauratie is dan onvermijdelijk. Dit kunnen wij natuurlijk ook voor u uitvoeren maak voorkomen is altijd beter!

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden om ons alle soorten onderhoud aan uw woning te laten uitvoeren.

Zakelijke opdrachtgevers

Van het vernieuwen van badkamers, toiletten, keukens of kozijnen in een complete wijk of een groot complex, tot het vervangen van een deurslot of een enkele plint van uw kantoor, winkel of woning. U kunt altijd rekenen op de stiptheid, snelheid en vakkundigheid van onze mensen! Dankzij onze optimale bereikbaarheid en de vakkennis van onze medewerkers kunnen wij snel en adequaat reageren.

Het complete onderhoud aan woningen, zorginstellingen, scholen, kantoren, fabriekshallen, winkelpanden en horecagelegenheden is bij Kramer in goede handen!

Renovatie

Kramer’s Bouwbedrijf heeft ervaring met de uitvoering van (grootschalige) renovatie- of uitbreidingsprojecten van woongebouwen, zorginstellingen, scholen, kantoorpanden, fabriekshallen, winkels en horecagelegenheden.

Na een renovatie is de kwaliteit van het gebouw dusdanig verbeterd zodat weer aan de huidige standaarden en eisen wordt voldaan op het gebied van veiligheid, energiebesparing en comfort. Naast een esthetische verbetering wordt ook de levensduur van het gebouw met een behoorlijke periode verlengd.

Restauratie

Met vakmanschap en oog voor detail restaureren wij traditioneel metselwerk, timmerwerk en natuursteenwerk. We hebben hierbij de nodige ervaring, kennis en kunde opgedaan bij complexe restauraties.

Herstel brandschade

Bij schade aan uw vastgoed, denk bijvoorbeeld aan brandschade, waterschade, inbraakschade en stormschade, is het van belang om direct maatregelen te nemen. Kramer staat voor u klaar om u in deze vervelende gevallen snel te helpen. Waar nodig worden er spoedeisende noodreparaties uitgevoerd. Vervolgens kunnen we, eventueel in samenwerking met de schade-expert van de verzekering, snel een offerte uitbrengen voor de kosten van het herstel. Het schadeherstel wordt vlekkeloos uitgevoerd en desgewenst direct verrekend met de verzekeraar.
Door onze flexibiliteit kunnen wij snel inspringen op onverwachte gebeurtenissen. Indien u te maken krijgt met storm, brand en/of waterschade, dan wilt u natuurlijk dat alles zo snel mogelijk weer hersteld wordt.

Kramer's Bouwbedrijf helpt u graag snel en vakkundig "uit de brand".

Techniek & Design door Somar Webdesign St.Nicolaasga
envelopephone-handsetarrow-down