UW (T)HUIS NAAR WENS! ZOWEL HOUTSKELETBOUW ALS TRADITIONEEL GEBOUWD

Dakkapel in één dag geplaatst!

Het laten plaatsen van één of meerdere dakkapellen is niet alleen handig voor het creëren van meer ruimte, maar is vaak ook een verfraaiing van uw woning.

Diverse vormen en afmetingen

Dakkapellen zijn er in vele verschillende vormen, materialen en afmetingen.  Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een schuin pannendak of platdak met kunststof dakbedekking.

Standaard uitgevoerd met alleen de beste materialen

Voor alle door Kramer gefabriceerde dakkapellen worden alleen de beste KOMO gecertificeerde materialen gebruikt. Kiezen voor Kramer is dus kiezen voor kwaliteit!

Nostalgische uitstraling

Op deze foto ziet u een extra verfraaiing door gebruik te maken van een mooie nostalgische dakgoot voorzien van klosjes en ingelegd met zink

Uw dakkapel uitgevoerd in kunststof

De kozijnen kunnen in zowel hout als in kunststof geleverd en geplaatst worden. Ook de verdere buitenbetimmering kan desgewenst in kunststof worden uitgevoerd. Dit heeft als groot voordeel dat het onderhoudsarm is. Eens per jaar met een vochtige doek afnemen is genoeg.

Samen met uw buren kiezen voor meer ruimte.

Bij twee onder één kap woningen heeft u ook de mogelijkheid om samen met uw buren een dakkapel te laten plaatsen. In veel gevallen is dit een stukje voordeliger. U zult versteld staan van de extra gecreëerde ruimte, en het oogt ook nog eens een stuk mooier.

Heeft u specifieke wensen, of wenst u meer informatie betreffende het plaatsen van een dakkapel, neem dan gerust eens contact met ons op om één en ander eens met elkaar te bespreken.