UW (T)HUIS NAAR WENS! ZOWEL HOUTSKELETBOUW ALS TRADITIONEEL GEBOUWD

Onderhoud en Renovatie

Door tijdig onderhoud en renovatie toe te passen kunt u uzelf veel geld besparen! natuurlijk is ieder bouwwerk onderhevig aan weersinvloeden en gebruikers schade.  Na verloop van tijd zal iedere woning, zorginstelling, school, kantoor, fabriekshal, winkelpand en horecagelegenheid toe zijn aan het nodige onderhoud.

Bij het onderhoud kunt u bijvoorbeeld denken aan het vervangen van houten gevelbetimmering voor hoogwaardig kunststof, of het vervangen van een binnen of buitendeur door een nieuw exemplaar.

Is uw pand dusdanig verouderd, en voldoet deze niet meer aan de hedendaagse eisen, dan kun u er ook voor kiezen uw woning of bedrijfspand grondig te laten renoveren. Het grote voordeel van een renovatie is dat uw pand er weer jaren goedd voor staat, en dat de kosten ten opzichte van nieuwbouw aanzienlijk lager zullen liggen.

Heeft u vragen over onderhoud en renovatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een eveneens vrijblijvend oriënterend gesprek bij ons op kantoor of bij u op locatie.