UW (T)HUIS NAAR WENS! ZOWEL HOUTSKELETBOUW ALS TRADITIONEEL GEBOUWD

Onderhoud

Onderhoudswerkzaamheden verzorgen wij voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers in de regio Noord Nederland.

Particulieren

Voorkom achterstallig onderhoud en hoge restauratiekosten. Het belang van onderhoud aan uw woning wordt voor veel mensen pas duidelijk wanneer het te laat is. Houtrot, waterdoorslag in muren en andere problemen steken de kop op. renovatie of restauratie is dan onvermijdelijk. Dit kunnen wij natuurlijk ook voor u uitvoeren maak voorkomen is altijd beter!

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden om ons alle soorten onderhoud aan uw woning te laten uitvoeren.

Zakelijke opdrachtgevers

Van het vernieuwen van badkamers, toiletten, keukens of kozijnen in een complete wijk of een groot complex, tot het vervangen van een deurslot of een enkele plint van uw kantoor, winkel of woning. U kunt altijd rekenen op de stiptheid, snelheid en vakkundigheid van onze mensen! Dankzij onze optimale bereikbaarheid en de vakkennis van onze medewerkers kunnen wij snel en adequaat reageren.

Het complete onderhoud aan woningen, zorginstellingen, scholen, kantoren, fabriekshallen, winkelpanden en horecagelegenheden is bij Kramer in goede handen!