Verbouw

Verbouw van uw woning

Kramer's Bouwbedrijf is ook gespecialiseerd in verbouw. Of het nu gaat om een uitbreiding van uw woning met bijvoorbeeld een serre, het plaatsen van een kapconstructie op uw garage of het vertimmeren van uw woning. Kramer heeft alles is huis. Maar ook voor het herinrichten van bijvoorbeeld kantoorruimtes of het herstellen van een woning na brand of stormschade bent u bij Kramer's Bouwbedrijf aan het juiste adres. Doordat wij al deze disciplines beheersen kan Kramer u in de meeste gevallen een totaal oplossing bieden waardoor u niet te maken heeft met meerdere partijen.

Kiest u voor verbouw door Kramer, dan kiest u voor kwaliteit!

Doordat wij al onze houtconstructies in ons eigen werkplaats vervaardigen hebben weersinvloeden zo goed als geen invloed op ons gehele bouwproces. In de meeste gevallen wordt de geleverde houtconstructie in één dag geplaatst, waarna het geheel op de bouwplaats netjes wordt afgewerkt. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een kap op de garage, het aanbouwen van een mooie serre of het plaatsen van een hoogwaardige dakkapel. Bij het uitkiezen van de buitenkozijnen, deuren en ramen kunt u kiezen uit verschillende soorten kunststof of hout.

Opbouw of kap op de garage

Een veel voorkomende verbouwing is het plaatsen van een kap op de garage, oftewel een opbouw op de reeds bestaande garage en/of aanbouw met plat dak. Door het bouwen van een nieuwe woonlaag op uw garage of aanbouw creëert u al snel één à twee extra slaapkamers op de verdiepingsvloer. Door het plaatsen van een compleet geïsoleerde verdiepingsvloer-cassette op uw garage zult u geen last hebben van niveauverschil op de verdiepingsvloer.
Voor de afwerking van uw houtskeletbouw woning kunt u kiezen uit een groot aantal hoogwaardige afwerkingsmaterialen.
Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor zowel houten als kunststof kozijnen, deuren, goten en gevelbetimmering.
Ook voor de binnen-afwerking van uw nieuwe houtskeletbouw woning zijn er diverse opties te bedenken.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vloerafwerking, de verschillende typen vensterbanken en nog veel meer.

Aanbouw / verbouw

Met een aanbouw aan uw bestaande woning kunt u met een relatief lage investering toch beschikken over meer ruimte op de plek waar u zich immers al thuis voelt. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een aanbouw van een bijkeuken of een mooie royale serre. Doordat Kramer's Bouwbedrijf al zijn houtskelet elementen in eigen beheer en onder de meest ideale klimaat omstandigheden kan bouwen bent u verzekerd van topkwaliteit. Na het vervaardigen van de houtconstructie kan het geheel op de bouwplaats als pasklare puzzel in elkaar worden gezet. Het grote bijkomstige voordeel voor u is dat deze manier van bouwen vele malen sneller gaat dan de "traditionele" bouwmethode. Voelt u zich ook zo thuis in uw eigen woning, maar wilt u de mogelijkheden van uitbreiding eens met ons bespreken? Neem dan gerust eens contact met ons op om in een oriënterend gesprek te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Dakkapel in één dag geplaatst!

Het laten plaatsen van één of meerdere dakkapellen is niet alleen handig voor het creëren van meer ruimte, maar is vaak ook een verfraaiing van uw woning.

Diverse vormen en afmetingen

Dakkapellen zijn er in vele verschillende vormen, materialen en afmetingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een schuin pannendak of plat dak met kunststof dakbedekking.

Standaard uitgevoerd met alleen de beste materialen

Voor alle door Kramer gefabriceerde dakkapellen worden alleen de beste KOMO gecertificeerde materialen gebruikt. Kiezen voor Kramer is dus kiezen voor kwaliteit!

Samen met uw buren kiezen voor meer ruimte.

Bij twee onder één kap woningen heeft u ook de mogelijkheid om samen met uw buren een dakkapel te laten plaatsen. In veel gevallen is dit een stukje voordeliger. U zult versteld staan van de extra gecreëerde ruimte, en het oogt ook nog eens een stuk mooier.
Heeft u specifieke wensen, of wenst u meer informatie betreffende het plaatsen van een dakkapel, neem dan gerust eens contact met ons op om één en ander eens met elkaar te bespreken.

U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die houtskeletbouw u te bieden heeft.

Techniek & Design door Somar Webdesign St.Nicolaasga
envelopephone-handsetarrow-down