UW (T)HUIS NAAR WENS! ZOWEL HOUTSKELETBOUW ALS TRADITIONEEL GEBOUWD

Werkgebied

Vanuit het gunstig gelegen St. Nicolaasga, in het zuiden van Friesland, is Kramer’s Bouwbedrijf BV voornamelijk actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Noord Holland, Flevoland en de Waddeneilanden. Buiten dit werkgebied worden eveneens projecten uitgevoerd, waarbij blijkt dat, ondanks de hogere reiskosten, Kramer toch als meest ideale bouwpartner naar voren komt.

Globale werkgebied Kramer’s Bouwbedrijf B.V. 

Werkgebied Kramer's Bouwbedrijf B.V.Wenst u buiten ons werkgebied te (ver)bouwen, dan verzoeken wij u vriendelijk even telefonisch contact met ons op te nemen op telefoonnummer; 0513-433200 .

Met onze zusteronderneming Kramer’s Houtconstructies B.V. leveren en plaatsen wij veelal houtconstructies in opdracht van andere bouwondernemers door heel Nederland. Wellicht is er een mogelijkheid om via uw regionale aannemer het hoogwaardige houtskelet gedeelte van Kramer geleverd te krijgen, waarna deze aannemer het geheel voor u af kan bouwen.

Op deze manier hoeven wij geen dure reis en/of verblijfskosten van onze werklieden in rekening te brengen, waardoor het voor u een voordelige oplossing zal blijken.