UW (T)HUIS NAAR WENS! ZOWEL HOUTSKELETBOUW ALS TRADITIONEEL GEBOUWD

Het bedrijf

Kramer’s Bouwbedrijf Friesland BV is een middelgroot bouwbedrijf dat bouwwerken in de burgerlijke en utiliteitsbouw realiseert. We zijn een allround bouwbedrijf met kennis van en ervaring met nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Onze vele particuliere en zakelijke klanten prijzen ons om de kwaliteit van de bouw en de zeer prettige en flexibele samenwerking.

Kramer’s Bouwbedrijf BV is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1922. Inmiddels is de vierde generatie actief in het bedrijf. Van klassieke dorps-aannemer zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig en volwassen bouwbedrijf.

Historie

Eind jaren zeventig hebben wij ons gespecialiseerd in houtskeletbouw. Daarbij konden we putten uit de ervaring die in landen als de Verenigde Staten, Canada en Zweden met deze bouwmethode is opgedaan. Sindsdien hebben wij ons systeem verder ontwikkeld en geperfectioneerd tot een zeer effectieve en kostenbesparende bouw-methode. Alle woningen worden in eigen beheer ontworpen en met kwaliteitsmaterialen gebouwd door betrokken en ervaren vakmensen.