UW (T)HUIS NAAR WENS! ZOWEL HOUTSKELETBOUW ALS TRADITIONEEL GEBOUWD

MVO

MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als middelgroot regionaal bouwbedrijf zijn wij diep geworteld in de maatschappij en is MVO en duurzaam bouwen een vast onderdeel van de bedrijfsvoering.

Mens

Ons beleid is erop gericht om zowel nu als in de toekomst kwalitatief goede en gemotiveerde medewerkers te hebben. Als erkent leerbedrijfverzorgen wij de opleiding van vakbekwame en kwaliteitsbewuste timmerlieden. Wij hechten er een groot belang aan dat onze medewerkers de werkzaamheden veilig en zonder gezondheidsrisico’s uitvoeren. Kramer’s Bouwbedrijf Friesland B.V. voldoet dan ook aan de VCA standaard.

Duurzaam bouwen

Het zou te ver gaan om te claimen dat onze bedrijfskleur niet voor niets groen is. De keuze van deze bedrijfskleur dateert immers veel langer terug dan de recente focus op het milieuvriendelijk bouwen. Toch kunnen wij ons met recht een ‘groene’ aannemer noemen. Door onze bouwprocessen zoveel mogelijk prefab uit te voeren kunnen we afvalstromen beperken en onnodig transport voorkomen. Omdat wij zowel FSC als PEFC gecertificeerd zijn hebben wij de mogelijkheid aantoonbaar duurzame bouwmaterialen te gebruiken. Het  uiteindelijke zeer energiezuinige bouwwerk dat we opleveren draagt wellicht nog het meeste bij aan een duurzame leefomgeving. Door zeer veel aandacht te besteden aan een goede isolatieschil en door het gebruik van de modernste installatietechniek wordt het gebruik van fossiele brandstoffen aanzienlijk beperkt.

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid is bij ons vanzelfsprekend. Dit komt wellicht omdat Kramer’s Bouwbedrijf groot is geworden in een relatief kleine dorpsomgeving. De dorpscultuur, waarbij een ieder elkaar kent en helpt, heeft zich als een olievlek over de totale organisatie van Kramer verspreid. Als middelgrote werkgever proberen wij een steentje bij te dragen aan een positieve en sociale samenleving.

Daarnaast bieden wij met veel plezier onze (financiële) bijdrage aan de jaarlijkse Allegorische optochtde manegede tennisvereniging, de kaatsvereniging, de biljartclub, en nog vele andere verenigingen en goede doelen.