Woningbouw

 Ontwerp uw eigen woning.

Alle woningen die we voor onze particuliere klanten bouwen zijn unieke woningen die we samen met de klant, volledig naar wens samenstellen. Voor het gemak kunnen we, als uitgangspunt, gebruik maken van onze basistypen woningen. De klant kan er uiteraard ook voor kiezen zijn of haar eigen ontwerp als uitgangspunt te nemen. Via verschillende gesprekken definiëren we gezamenlijk de gewenste woning. Onze eigen teken afdeling vertaalt de ontwerpen naar een prachtige schetsen waarbij u een goed overzicht krijgt hoe de woning er uiteindelijk zal gaan uitzien. Vervolgens deelt u uw woning geheel naar eigen wens in en zijn er allerlei aanpassingen te maken. Deze flexibiliteit biedt u vooral bij het bouwen van vrijstaande woningen zeer veel mogelijkheden. Uiteraard geven wij u een vakkundig advies en begeleiding.

Houtskeletbouw of traditioneel

Wij bouwen zowel traditionele woningen als Houtskeletbouw. Deze laatste bouwmethode behoort al ruim 30 jaar tot één van onze specialismen! In de ontwerpfase informeren wij u graag over de voordelen van houtskeletbouw. Denk bijvoorbeeld aan de korte bouwtijd en de zeer hoge energiezuinigheid. Woningbouw van Kramer's Bouwbedrijf kent eigenlijk alleen maar voordelen.

De Bouw

Ook tijdens de bouw zult u ervaren hoe prettig het is om met Kramer’s Bouwbedrijf te werken. De professionaliteit maar tegelijkertijd de no nonsens houding van onze vakkundige medewerkers zal u opvallen. Hard werken en plezier maken gaan dus toch hand in hand! U bent welkom om gedurende de bouw, indien dit binnen de veiligheidskaders mogelijk is, de bouwplaats te bezoeken. In de meeste gevallen is het zelfs mogelijk een kopie van de bouwsleutel te ontvangen. Vrijwel alle aspecten van de bouw hebben wij in eigen huis. We hoeven hierdoor weinig gebruik te maken van onderaannemers. Dit heeft als voordeel dat we niet afhankelijk zijn en volledige invloed hebben op de planning en de geleverde kwaliteit. Daar waar we toch onderaannemers inschakelen betreffen het onderaannemers waar we een jarenlange band mee hebben opgebouwd. Zoals dat in de ontwerpfase geldt, krijgt u ook tijdens de bouw volledige begeleiding. Er is één aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt. Deze collega zal u op de hoogte houden van de planning en vorderingen van de bouw.

Casco / Half-casco

Is casco bouw iets voor mij?

Wilt u in eigen beheer de woning aan de binnenzijde geheel of deels zelf afbouwen en hierdoor aanzienlijk op de aanneemsom van de woning besparen? Daarvoor bent u bij ons aan het goede adres!

Kramer is de casco houtskeletbouwer van Friesland!

Bij half casco is de buitenkant van de woning, m.u.v. het schilderwerk, geheel afgewerkt. Aan de binnenzijde zijn alle buiten- en binnenwanden reeds voorzien van de nodige folies, isolatie en gipsvezelplaten. Tevens zijn in de wanden inbouwdozen en loze leidingen aangebracht t.b.v. de elektrische installatie. Uiteraard op de plaatsen als door u gewenst.

De riolering wordt door ons tot ca. 100 mm. boven de onafgewerkte begane grondvloer gebracht, hier kunt u de binnen-riolering op aansluiten. Voor u dus geen gedoe onder de vloer.

Voor het afbouwen van de woning zijn er twee afbouwpakketten nodig. Een bouwkundig afbouwpakket en een installatiepakket. Beide pakketten kunt u bij ons betrekken, maar dit is geen must. Samenstelling van de standaard pakketten kunnen naar wens worden gewijzigd.

Zijn er bouwwerkzaamheden die u, om welke reden dan ook, niet wilt of kunt uitvoeren dan staan wij voor u klaar om dit voor u te realiseren. Ook voor ondersteuning tijdens de afbouw zijn wij uw partner.

Komt uw planning in gevaar? In overleg kunnen wij een aantal bewerkingen voor u uitvoeren om u zo te ontzorgen. Flexibel en meedenken zijn voor ons belangrijke termen.

Uiteraard kunnen onze standaard woningen ook in half-casco uitvoering geheel naar uw eigen wensen worden aangepast.

Wilt u nog meer in eigen beheer gaan uitvoeren. Dan is geheel casco bouwen een mogelijkheid. De binnenspouw-wanden en binnenwanden dienen in deze uitvoering nog te worden voorzien van isolatie, folie waar nodig, gipsvezelplaten, inbouwdozen en loze leidingen.

Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden eens met elkaar door te nemen!

Een casco woning van Kramer staat als een huis!

Nazorg en garantie

Na de oplevering van de woning kunt u rekenen op onze garantie en service. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn of niet goed functioneren dan verhelpen we dit graag. We hebben een full time servicemedewerker in dienst. Wij hechten namelijk een groot belang aan tevreden klanten. Niet voor niets keert een steeds groter wordende groep vaste klanten constant bij ons terug bij aanvullende of nieuwe bouwwensen.

Kiest u voor woningbouw van Kramer's Bouwbedrijf, dan zit u gegarandeerd goed!

Techniek & Design door Somar Webdesign St.Nicolaasga
envelopephone-handsetarrow-down