UW (T)HUIS NAAR WENS! ZOWEL HOUTSKELETBOUW ALS TRADITIONEEL GEBOUWD

Kramer's Woningbouw; Ontwerp uw eigen woning.

Alle woningen die we voor onze particuliere klanten bouwen zijn unieke woningen die we samen met de klant, volledig naar wens samenstellen. Voor het gemak kunnen we, als uitgangspunt, gebruik maken van onze basistypen woningen. De klant kan er uiteraard ook voor kiezen zijn of haar eigen ontwerp als uitgangspunt te nemen. Via verschillende gesprekken definiëren we gezamenlijk de gewenste woning. Onze eigen teken afdeling vertaalt de ontwerpen naar een prachtige schetsen waarbij u een goed overzicht krijgt hoe de woning er uiteindelijk zal gaan uitzien. Vervolgens deelt u uw woning geheel naar eigen wens in en zijn er allerlei aanpassingen te maken. Deze flexibiliteit biedt u vooral bij het bouwen van vrijstaande woningen zeer veel mogelijkheden. Uiteraard geven wij u een vakkundig advies en begeleiding.

Woningbouw; zowel traditioneel als in houtskelet uitvoering

Wij bouwen zowel traditionele woningen als Houtskeletbouw. Deze laatste bouwmethode behoort al ruim 30 jaar tot één van onze specialismen! In de ontwerpfase informeren wij u graag over de voordelen van houtskeletbouw. Denk bijvoorbeeld aan de korte bouwtijd en de zeer hoge energiezuinigheid. Woningbouw van Kramer's Bouwbedrijf kent eigenlijk alleen maar voordelen.

 

De Bouw

Ook tijdens de bouw zult u ervaren hoe prettig het is om met Kramer’s Bouwbedrijf te werken. De professionaliteit maar gelijkertijd de no nonsense houding van onze vakkundige medewerkers zal u opvallen. Hard werken en plezier maken gaan dus toch hand in hand! U bent welkom om gedurende de bouw, indien dit binnen de veiligheidskaders mogelijk is, de bouwplaats te bezoeken. In de meeste gevallen is het zelfs mogelijk een kopie van de bouwsleutel te ontvangen.Vrijwel alle aspecten van de bouw hebben wij in eigen huis.We hoeven hierdoor weinig gebruik te maken van onderaannemers. Dit heeft als voordeel dat we niet afhankelijk zijn en volledige invloed hebben op de planning en de geleverde kwaliteit. Daar waar we toch onderaannemers inschakelen betreffen het onderaannemers waar we een jarenlange band mee hebben opgebouwd. Zoals dat in de ontwerpfase geldt, krijgt u ook tijdens de bouw volledige begeleiding. Er is één aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt. Deze collega zal u op de hoogte houden van de planning en vorderingen van de bouw.

Nazorg en garantie

Na de oplevering van de woning kunt u rekenen op onze garantie en service. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn of niet goed functioneren dan verhelpen we dit graag. We hebben een full time servicemedewerker in dienst. Wij hechten namelijk een groot belang aan tevreden klanten. Niet voor niets keert een steeds groter wordende groep vaste klanten constant bij ons terug bij aanvullende of nieuwe bouwwensen.

Kiest u voor woningbouw van Kramer's Bouwbedrijf, dan zit u gegarandeerd goed!