UW (T)HUIS NAAR WENS! ZOWEL HOUTSKELETBOUW ALS TRADITIONEEL GEBOUWD

Casco / halfcasco

Is casco bouw iets voor mij?

Wilt u in eigen beheer de woning aan de binnenzijde geheel of deels zelf afbouwen en hierdoor aanzienlijk op de aanneemsom van de woning besparen? Daarvoor bent u bij ons aan het goede adres!

Kramer is de casco houtskeletbouwer van Friesland!

Bij half casco is de buitenkant van de woning, m.u.v. het schilderwerk, geheel afgewerkt. Aan de binnenzijde zijn alle buiten- en binnenwanden reeds voorzien van de nodige folies, isolatie en gipsvezelplaten. Tevens zijn in de wanden inbouwdozen en loze leidingen aangebracht t.b.v. de elektrische installatie. Uiteraard op de plaatsen als door u gewenst.

De riolering wordt door ons tot ca. 100 mm. boven de onafgewerkte begane grondvloer gebracht, hier kunt u de binnenriolering op aansluiten. Voor u dus geen gedoe onder de vloer.Casco houtskeletbouw-Kramers Bouwbedrijf Friesland B.V.

Voor het afbouwen van de woning zijn er twee afbouwpakketten nodig. Een bouwkundig afbouwpakket en een installatiepakket. Beide pakketten kunt u bij ons betrekken, maar dit is geen must. Samenstelling van de standaard pakketten kunnen naar wens worden gewijzigd.

Zijn er bouwwerkzaamheden die u, om welke reden dan ook, niet wilt of kunt uitvoeren dan staan wij voor u klaar om dit voor u te realiseren. Ook voor ondersteuning tijdens de afbouw zijn wij uw partner.

Komt uw planning in gevaar? In overleg kunnen wij een aantal bewerkingen voor u uitvoeren om u zo te ontzorgen. Flexibel en meedenken zijn voor ons belangrijke termen.

Uiteraard kunnen onze standaard woningen ook in half-casco uitvoering geheel naar uw eigen wensen worden aangepast.

Wilt u nog meer in eigen beheer gaan uitvoeren. Dan is geheel casco bouwen een mogelijkheid. De binnenspouwwanden en binnenwanden dienen in deze uitvoering nog te worden voorzien van isolatie, folie waar nodig, gipsvezelplaten, inbouwdozen en loze leidingen.

Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden eens met elkaar door te nemen!

Een casco woning van Kramer staat als een huis!