UW (T)HUIS NAAR WENS! ZOWEL HOUTSKELETBOUW ALS TRADITIONEEL GEBOUWD

Eigen ontwerp of onder architectuur

Eigen ontwerp;

Iedere Kramerwoning is uniek. Zelfs van de door ons gebouwde basis typen zijn er geen twee gelijk. Dit hebben we graag! We geven graag iedere woning zijn eigen karakter.

Vaak komt het voor dat klanten met een eigen ontwerp bij ons komen. Of dat ze een architect hebben ingeschakeld die het ontwerp van de woning heeft gemaakt. Deze plannen worden gezamenlijk met de klant goed doorgenomen. Veelal geven we hier nog praktische tips die uit onze jarenlange bouw ervaring naar voren zijn gekomen. Vervolgens maken we desgewenst een vrijblijvende offerte. Deze gespecificeerde offerte bevat alle onderdelen van de woning tot in detail.

Onder architectuur;

ook voor bouwen onder architectuur kunt u uiteraard terecht bij Kramer's Bouwbedrijf. Met enige regelmaat komen wij in contact met mensen die zelf al samen met een architect een compleet concept hebben opgesteld. Na het aanbieden van een scherpe offerte kan de klant besluiten al dan niet in zee te gaan met Kramer's Bouwbedrijf. Vervolgens gaan wij aan de slag om dit concept te vertalen naar het uitgekiende Kramer's houtskeletbouw systeem.

Moderne woning

Bouwplaats; Eelderwolde

Bouwjaar; 2013

Architect; Ontwerpburo Sikkema Drachten

Prachtige moderne woning van de hand van Ontwerpburo Sikkema te Drachten met verrassend veel binnenruimte en veel lichtinval door de grote raampartijen.


 

Woning met landelijke uitstraling

Bouwplaats; Doniaga

Bouwjaar; 2011

Deze royale woning is in samenspraak geheel naar wens van de klant ontwikkeld. Een prachtige woning met een landelijke uitstraling.


 

Woning met strakke lijnen

Bouwplaats; Drachten

Bouwjaar; 2011

Architect; Ontwerpburo Sikkema Drachten

Bij dit blokvormige bouwwerk is expliciet gekozen voor veel wit en grijs tinten waardoor deze woning een chique uitstraling krijgt. Ontwerper is tevens eigenaar van deze mooie woning.


 

Woning met lessenaarsdak

Bouwplaats; Leek

Bouwjaar; 2011

Architect; mtaekema architect a.v.b. Kootstertille

Een moderne woning met lessenaarsdak. Een strak vormgegeven eengezinswoning met verrassend veel binnenruimte.


 

Strakke vormgeving

Bouwplaats; Sneek

Bouwjaar; 2007

Architect; Haarsma Architectenburo Wijckel

Deze strak vormgegeven woning beschikt tevens over kunststof kozijnen en deuren, waardoor dit in z’n geheel een zeer onderhoudsarme woning is.


 

Woning met opvallende entree

Bouwplaats; Heerenveen

Bouwjaar; 2007

Deze moderne woning heeft door zijn opvallend hoge en witte uitbouw met entree een luxe uitstraling.


 

Woonboerderij

Bouwplaats; Oldeouwer

Bouwjaar; 2006

Een mooie woonboerderij met oog voor detail. Mede door de klassieke goten en de uilenborden op de nok van deze woning wordt de authenticiteit behouden.


 

Woning met zijbeuk

Bouwplaats; Scharsterbrug

Bouwjaar; 2005

Deze prachtige woning met landelijke uitstraling komt op deze ruime kavel gelegen aan de Scharsterrijn echt tot zijn recht.


 

Red cedar en steen

Bouwplaats; Marum

Bouwjaar; 2006

Architect; mtaekema architect a.v.b. Kootstertille

Deze moderne twee onder één kap woningen zijn uitgevoerd met een combinatie van houtskeletbouw met een betonnen verdiepingsvloer. De gevelbekleding is in velerlei kleuren verkrijgbaar.


 

Moderne 2 onder 1 kap

Bouwplaats; Marum

Bouwjaar; 2006

Architect; mtaekema architect a.v.b. Kootstertille

Deze moderne twee onder één kap woningen zijn uitgevoerd met een combinatie van houtskeletbouw met een betonnen verdiepingsvloer. De gevelbekleding is in velerlei kleuren verkrijgbaar.


 

Meerlaagse woning

Bouwplaats; Amsterdam

Bouwjaar; 2005

Deze “hoekwoning” te IJburg maakt deel uit van een reeks geschakelde woningen. Iedere hieraan grenzende woning is door een andere aannemer gebouwd. Mede hierdoor heeft dit bouwplan een speels karakter tot gevolg.


 

Notariswoning

Bouwplaats; Drachten

Bouwjaar; 2004

Deze woning kenmerkt zich door zijn fraaie symmetrie, dubbele schoorsteen en klassieke entree. Door de eveneens symmetrisch aangelegde voortuin maakt deze woning een strak geheel.


 

Riet gedekte woning

Bouwjaar; 2004

Architect; Noordwestzes Architecten Alkmaar

Een ontwerp met een mooie ronding in het dak. Door gebruik te maken van alleen de beste bouwmaterialen is dit echt een prachtig geheel geworden.


 

Onder architectuur

Bouwplaats; Sneek

Bouwjaar; 2001

Architect; Architect Julius Bosma Sneek