Eigen ontwerp of onder architectuur

Eigen ontwerp;

Iedere Kramerwoning is uniek. Zelfs van de door ons gebouwde basis typen zijn er geen twee gelijk. Dit hebben we graag! We geven graag iedere woning zijn eigen karakter.
Vaak komt het voor dat klanten met een eigen ontwerp bij ons komen. Of dat ze een architect hebben ingeschakeld die het ontwerp van de woning heeft gemaakt. Deze plannen worden gezamenlijk met de klant goed doorgenomen. Veelal geven we hier nog praktische tips die uit onze jarenlange bouw ervaring naar voren zijn gekomen. Vervolgens maken we desgewenst een vrijblijvende offerte. Deze gespecificeerde offerte bevat alle onderdelen van de woning tot in detail.

Onder architectuur;

Ook voor bouwen onder architectuur kunt u uiteraard terecht bij Kramer's Bouwbedrijf. Met enige regelmaat komen wij in contact met mensen die zelf al samen met een architect een compleet concept hebben opgesteld. Na het aanbieden van een scherpe offerte kan de klant besluiten al dan niet in zee te gaan met Kramer's Bouwbedrijf. Vervolgens gaan wij aan de slag om dit concept te vertalen naar het uitgekiende Kramer's houtskeletbouw systeem.
Techniek & Design door Somar Webdesign St.Nicolaasga
envelopephone-handsetarrow-down