Woningtypen overzicht

Geen enkele woning wordt door Kramer’s Bouwbedrijf "standaard" gebouwd. Wel gaan we regelmatig uit van onze basis woningtypen. Dat geeft u de garantie van een tot in de details geperfectioneerde woning, die u naar uw eigen idee verder kunt aanpassen.

Type Merel

Door de aangebouwde garage, standaard bij al onze woningen, is het type ‘Merel’ echt compleet. Een woning met compacte buitenmaten en verrassend ruim van binnen. De afmeting van de woning; Breedte; 682 cm x diepte; 978 cm

Type St.Nyk

Het woningtype St.Nyk is een ruime eengezinswoning die veel gebruikt wordt als uitgangspunt voor een nieuw te bouwen woning in opdracht van de klant. De afmetingen van de woning; 
Breedte 750 cm x diepte 1000 cm.

Type Fazant

Het woningtype ‘Fazant’ is een mooi en royale vrijstaande woning met veel binnenruimte. Via de bijkeuken bereikt u de garage, die op deze afbeelding niet zichtbaar is. De bovenverdieping telt een riante badkamer en 3 ruime slaapkamers. Met de uitgebreide informatie van het woningtype ‘Fazant’ krijgt u pas echt een goede indruk van de ruimte. Vraag er eens naar. De afmetingen van de woning; Breedte 1120 cm x diepte 800 cm.

Type Landhuis

Het type ‘Landhuis’ heeft een fraaie landelijke uitstraling en is met alle moderne bouwideeën uitgevoerd. Het is een groot huis met vele mogelijkheden, ook voor wat de indeling betreft. Ook ideaal voor mensen die aan huis werken.
De afmetingen van de woning; 
Breedte woning 750 cm x diepte 1100 cm. 
Zijbeuk; Breedte 550 cm x 690 cm

Type Piramide

Model ‘Piramide’ is een opvallend en chique ogende woning. Natuurlijk compleet met garage, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Om de woning verder te verfraaien kunt u bijvoorbeeld een dakkapel, erker of zelfs een kap op de garage laten plaatsen.
De afmetingen van de woning; Breedte woning 1000 cm x diepte 1000 cm. 
Garage; Breedte 384 cm x 693 cm

Type Hazalaar

Ons woningtype "Hazelaar" biedt net als de "Piramide" de mogelijkheid tot het creëren van een ruime slaapkamer op de begane grond. Compleet met met badkamer maakt deze woning ideaal voor senioren.
De afmetingen van de woning; 
Breedte woning 1150 cm x diepte 800 cm. 
Garage; Breedte 384 cm x 693 cm

Type Nova

Door de twee rechte woonlagen is is de woning type "Nova" een verrassend ruime woning. Niet alleen beneden, maar ook de slaapkamers zijn zeer ruim te noemen.
De afmetingen van de woning; 
Breedte woning 675 cm x diepte 1025 cm. 
Garage; Breedte 384 cm x 693 cm

Type Senior

Op de foto ziet u een ruime woning waarbij als uitgangspunt het woningtype "Senior" is gebruikt. Zo ziet u maar weer dat geen enkele woning "standaard" gebouwd wordt door Kramer's Bouwbedrijf en dat iedere woning zijn eigen karakter heeft.
De afmetingen van de woning; 
Breedte woning 1288 cm x diepte 982 cm. 
Garage; Breedte 384 cm x 693 cm
Techniek & Design door Somar Webdesign St.Nicolaasga
envelopephone-handsetarrow-down