Seriematige bouw van Kramer's Bouwbedrijf Friesland B.V.

Naast enkelvoudige nieuw- en verbouw doet Kramer ook regelmatig aan seriematige bouw. Met name in de relatief kleinere series van 2 tot 40 woningen hebben we als middelgroot bouwbedrijf bewezen dat wij hier uitermate geschikt voor zijn. Dit doen wij veel voor woningbouwverenigingen of projectontwikkelaars. Maar ook als u in een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) gezamenlijk uw eigen plan ontwikkelt en realiseert bent u bij Kramer aan het juiste adres.

Woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars

Indien wij uw aannemer zijn dan zijn wij veel meer uw bouwpartner dan uw uitvoerder. Natuurlijk zorgen wij er primair voor dat de bouw goed en tijdig wordt uitgevoerd, maar we doen meer.....

Dit kan al beginnen in het ontwikkel stadium waar wij onze kennis inzetten om tot het meest gunstige bouwwoningbouwvereniging - Kramer's Bouwbedrijf B.V.
Indien het een serie koopwoningen betreft kunnen we desgewenst ook de kopers-begeleiding op ons nemen. Samen met onze kopers-begeleider kunnen de kopers de persoonlijke inrichtingsmogelijkheden doornemen en uitkiezen. Vervolgens zorgt onze kopers-begeleider er voor dat deze wensen in de bouw worden gerealiseerd. Wij ontzorgen hierbij de eigenlijke opdrachtgever (projectontwikkelaar of woningcorporatie).plan (financieel en bouwtechnisch) te komen. Maar zelfs als wij pas worden ingeschakeld bij kant en klaar uitgewerkte bouwplannen (bijvoorbeeld via een aanbesteding), zullen wij het niet nalaten om onze kennis en ervaring aan te wenden om het beste resultaat voor alle partijen te behalen. Gedurende het totale project zult u merken dat wij meedenken, adviseren en flexibel kunnen zijn.
Voor onze zakelijke opdrachtgevers doen we niet alleen nieuwbouw maar juist ook veel seriematige verbouw, onderhoud of renovatie. Juist door onze bouwwijze waarbij het merendeel prefab wordt gefabriceerd kunnen we de overlast voor de bewoners tot het minimum beperken. Een goed voorbeeld hiervan is het isoleren van een serie woningen door middel van voorzetwanden of het plaatsen van een nieuwe geïsoleerde kap.

CPO

Wat is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)? Als koper bent u als het ware zelf de projectontwikkelaar. U gaat samen met uw toekomstige buren aan de slag om met elkaar de bouw te regelen. U ontwerpt de woningen zelf, via een architect of samen met onze deskundige ontwerpers; de buitenkant collectief, de binnenkant individueel. Uiteraard wel binnen een aantal randvoorwaarden die gesteld worden door wet- en regelgeving. Als alle (bouwkundige) plannen gemaakt en goedgekeurd zijn, kan worden begonnen met de bouw van de woningen.

Kramer heeft binnen haar organisatie alle kennis en ervaring om uw CPO te ondersteunen en uw bouwplannen te realiseren. Zoals tekenkamer, contacten met de gemeente omtrent wet- en regelgeving bouwbegeleiding individuele wensen definiëren.

Service en garantie

Onze zakelijke klanten ervaren dezelfde service en garantie zoals wij dat bij Kramer gewend zijn. Dit gaat veelal verder dan de wettelijk bepaalde regelingen hiervoor.


Techniek & Design door Somar Webdesign St.Nicolaasga
envelopephone-handsetarrow-down